Over ons

Hay Lieve OM Mama! Ik zal mij even voorstellen: Monique, moeder van 1 kleuter, A&O psycholoog en mede eigenaar van deze prachtige Ondernemende Mama’s community en tevens van ‘fit in je vel’ voor een energieker mama leven.
Samen met mijn vriend en dochter Robin (June) ‘2019 woon ik in een klein dorpje dicht bij het strand.
Jaren lang heb ik in Haarlem gewoond en ik had dan ook nooit verwacht de stad uit te gaan. Als dit dan toch zou gaan gebeuren dan wilde ik volop in de natuur maar met de wijde wereld wel om de hoek. And so we did.
Ik ben gek op yoga tennis en hardlopen, en doe dit dan ook veel te weinig ;).

Ik vind verbinding een steeds belangrijker concept in mijn leven. Voelen welke vriendschappen goed voelen en nieuwe connecties laten ontstaan die bij mij passen. Dit wordt in mijn ogen al “makkelijker” door je eigen proces. Hierdoor kunnen nieuwe connecties ontstaan en vriendschappen naar een dieper level gaan.


Hier is dan ook het idee van Ondernemende Mama’s ontstaan!

Tegelijkertijd is het ook “moeilijker” gelijkgestemde te vinden dan wel te benaderen, door de levensfasewaar je in zit. #druk #mama #ondernemen #digitalewereld

Wat wij willen is het verbinden van de ondernemende mama’s. Elkaar in onze kracht zetten, verdieping brengen in ons leven, ontwikkelen, groeien en bloeien met elkaar.

Love to meet you 💕

Over Monique

Over Anne-Maartje

Ik ben Anne-Maartje en ondersteun vrouwen die in de combinatie werk en moederschap de regie weer terug willen pakken over hun leven. Die willen groeien en zich weer echt energiek en fit willen voelen zodat ze kunnen leven zoals ze dat ook deden voordat ze moeder werden.. 

 

Samen met Laurens zijn wij ouders van vier kinderen waarvan ons derde kindje overleden is aan een hartafwijking. Vanaf dat moment ben ik anders naar mijzelf, het moederschap en werk gaan kijken. Lente liet mij mijn ogen openen en ‘vertelde’ mij dat ik mocht gaan leven. 

Met een jarenlange achtergrond in het onderwijs, kinder- en volwassen coaching, ademwerk, EFT en hypnose heb ik mijn rugzakje gevuld om individueel en in groepen prachtige transformaties tot stand te brengen. 

 

Ondernemendemamas is de kers op de taart. Hier komt alles samen waar ik de laatste jaren (onbewust) naar toe geleefd heb. Het is een community waarin een waardevolle verbinding is ontstaan onder ondernemende moeders. Want we hoeven onze zorgen, vreugdevolle momenten en inzichten niet voor onszelf te houden. Deel en verspreid jouw woorden! 🌸 

Gratis OM Magazine

Het magazine voor ondernemende en zelfbewuste moeders. Laat je inspireren door Powervrouwen en sluit je aan bij de community die hiervoor staat.