Impact maken is de sleutel tot succes.

Als ondernemer heb je iets neer te zetten om je bedrijf zichtbaar te laten zijn. Zichtbaar zijn is je klanten durven aanspreken op dat wat jij ze te bieden hebt. 

Grijp jij de kans om zichtbaar het verschil te maken in de wereld? Durf je met trots te laten zien waarmee je anderen kunt ondersteunen? Met anderen woorden, kun je je bedrijf gebruiken om een positieve impact te hebben op je community / je volgers?

Wat is Impact?

Impact is het verschil dat je maakt in de wereld. Het kan klein of groot zijn, maar het is altijd iets dat betekenisvol is voor anderen. Want wat jij doet met jouw bedrijf dat doet er toe, daar zitten anderen zeker op te wachten.

Het is belangrijk om je bedrijf betekenis te geven. Het laat zien wat je doet en hoe je in het leven staat. Je kunt een voorbeeld zijn voor anderen. Denk aan de grote impactmakers van het land of de wereld. Ze staan ergens voor, hebben een missie en delen die met hun trouwe volgers. Ze laten je voelen bij de groep te horen en bieden op die manier hun steun en maken zo het verschil. 

Communicatie is key.

Daarnaast kan impact maken je omzet verhogen. Mensen weten wie je bent en wat je doet en waarderen je daarin. Wanneer je ze het gevoel geeft erbij te horen willen ze ook aansluiten bij wat je doet. Daarom geven we je graag een paar tips.

  • Wees duidelijk over je missie. Wat wil je bereiken met je bedrijf? Wat is je doel? Als je weet wat je wilt bereiken, kun je je boodschap beter overbrengen aan je klanten.
  • Communicatie is key. Vertel je klanten over je missie. Deel je verhaal op je website, in je marketingmateriaal en op sociale media.
  • Maak het makkelijk voor klanten. Bied je aanbod duidelijk aan, zodat mensen makkelijk bij je aan kunnen haken. 

Misschien niet altijd even makkelijk maar weet dat waar je voor staat aan de wereld kenbaar gemaakt mag worden. Jij mag er staan met jouw verhaal. 

En dat doen wij ook met Ondernemende Mama’s. Wij staan voor Verbinding en Groei, voor ondernemen en moeder zijn, voor expertise en succes. 

Dus wil jij de volgende stap zetten in jouw ondernemendere en voor jezelf nog meer helder krijgen hoe JIJ jouw impact kunt maken?

Schrijf je dan in voor de Making Impact Mastermind. Een mega waardevolle community waarin wij je samen met succesvolle Experts jou meenemen in je ondernemersreis en je je in een netwerk van vrouwen gaat begeven die samen dezelfde taal spreken. 

Hier lees je er meer over.

Veel liefs,

Monique en Anne-Maartje